HOME NIEUWS SERVICES HENK CONTACT
  
      Login


Home / Workshops

WorkshopWorkshops


NLP Master Surplus: een unieke verdieping en verbreding

Voor mensen die bij JBL trainingen de NLP Master Practitioner hebben gevolgd wordt van 29 mei  tot en met 1 juni 2013 de unieke Master Surplus gegeven. Voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing, verdieping en verbreding. Voor iedereen die nog meer vanuit persoonlijke kracht wil leven. En ook voor degenen die misschien even willen 'bijtanken' in een mooie groep mensen en in Milonga. 

Wat gaat het je brengen
Je krijgt echt de surplus op de master. Dat kan betekenen dat we NLP processen inbrengen die nog niet eerder aan de orde zijn geweest. Verder werken we vooral ook met andere methoden zoals opstellingenwerk (familieopstellingen en structuuropstellingen) en persoonlijk proceswerk, en Sjamanisme.

Trainers
Ida Baas en Henk Huveneers. 

Echt een andere manier van werken....
Ben je nog gewend van de NLP opleidingen dat je nieuwe processen en technieken aangeboden krijgt door middel van uitleg en een demo, dan zul je merken dat deze 4 dagen van de Master Surplus anders van opzet zijn. Het is minder een opleiding en meer een experience. Kijk voor meer informatie bij Inhoud.

Een weerzien met Milonga
Ook wel genoemd: de 'holding environment'. Fons en Marianne staan weer voor ons klaar om op hun bekende gastvrije en liefdevolle wijze ervoor te zorgen dat jij en wij ons kunnen richten op het proces, de ontwikkeling, onszelf, onze eigen weg in een gedragen omgeving. 
Neem alvast een kijkje op de vernieuwde site van Milonga

 


 

Recommend this page to a friend! Prepare to print
Copyright 2002-2012 by Amevita  |  Powered by ImpressCMS © 2007-2012  |  Theme design by 7dana.com